המלצות לפסטיבל הסרטים חיפה 2021

תמונת הסרט הקול האנושי פדרו אלמודובר טילדה סווינטון

פסטיבל הסרטים חיפה חוזר למתכונת רגילה אחרי שנת אונליין בחסות המגיפה. פוסט המלצות חגיגי לסרטים, אירועים וכל מה שצריך לדעת על פסטיבל הסרטים הבינלאומי של חיפה

בתמונה למעלה: טילדה סווינטון מתוך הסרט ״הקול האנושי״, של פדרו אלמודובר

איזה כיף שפסטיבל הסרטים חיפה חוזר!

אחרי שנת פסטיבל אונליין בחסות המגיפה בסוכות של השנה שעברה, פסטיבל הסרטים הבינלאומי חיפה חוזר במלוא הדרו. אני כל כך אוהבת את התקופה הזו בשנה בחיפה, כזו שרק חגיגות החג של החגים מנצחות אותה. בכל שנה אנימחפשת, מחטטת, מגלה סרטים שלא הכרתי ו… רצה להזמין כרטיסים לפני שיגמר. אחרי שהזמנתי, התפניתי לכתוב את המדריך הזה שמבוסס על חפירה של שעות בתכנייה וכמובן על טעמי האישי, המלצות של חברים וצפייה בטריילרים.

מה תמצאו במדריך שלי לפסטיבל הסרטים חיפה

המדריך כולל 10 המלצות לסרטים ואירועים שאני באופן אישי חושבת שאסור לפספס. אחריהן תמצאו בקצרה רשימה של עוד כמה אירועים וסרטים שעשויים לעניין אתכם. בסוף הפוסט תמצאו טיפים קטנים הקשורים ברכישת כרטיסים, הנחות והטבות, לינה בחיפה והמלצות לחניה ותחבורה. אל תפספסו את החלק הזה, בעיקר אם זו הפעם הראשונה שלכם בפסטיבל הסרטים חיפה.

10 המלצות לצפיה בפסטיבל הסרטים חיפה 2021

מאט דיימון בפסטיבל הסרטים חיפה: ״מים שקטים״ – המלצה #1

את מאט דיימון כולכם כנראה מכירים. השחקנית הצרפתייה שלצידו קאמי קוטין מוכרת פחות, אלא אם אתם צופים בסדרה ״10 אחוז״ בנטפליקס. קוטין משחקת שם את אנדריאה, ואם עדיין היא נראית לכם מוכרת, היא שיחקה גם בסרט ״בעלי ברית״ לצד בראד פיט ומריון קוטיארד. בכל אופן, הכוכב האמיתי של הסרט ״מים שקטים״ הוא בכלל הבמאי זוכה האוסקר טום מקארת׳י. בדומה לסרט ״ספוטלייט״ שזיכה אותו באוסקר, גם בסרט "מים שקטים" מקארת׳י מעביר אותנו דקות ארוכות של מתח ודרמה: מאט דיימון מגלם גבר שיוצא להוכיח את חפותה של בתו שנמצאה אשמה ברצח שלא ביצעה. במלחמת החפות הזו האבא מתמודד עם המציאות ועם השאלה המפחידה ביותר: האמנם?  האם בתו היא מי שהוא חשב שהיא? למסע הגילוי מצטרפת שחקנית צרפתייה שמסייעת לו (קוטין).

הסרט הוקרן בבכורה עולמית בפסטיבל קאן 2021 והוא יפתח וינעל את פסטיבל הסרטים חיפה. הקרנת הבכורה תתקיים במוצאי שבת, 18/9/21 כחלק מאירוע הפתיחה של הפסטיבל. הקרנה נוספת תתקיים כנעילה של הפסטיבל במוצאי שבת, 25/9/2021 בשעה 20:30 באודיטוריום חיפה. לכרטיסים לחצו כאן.  

יאמי יאמי!!! קולנוע קולינרי בפסטיבל הסרטים חיפה – המלצה #2

קטגוריית ׳קולנוע קולינרי׳ היא קטגוריה מרתקת בעיניי ובכרטיסים לסרטים כלול גם שיח ודיון בהנחיית הילה אלפרט בנושאים שונים וגם ארוחת טעימות. שווה. ברגע שנפתחה מכירת הכרטיסים, כבר רכשתי לי כרטיסים ל-2 סרטים קולינרים מתוך ה-4  שמוצגים בפסטיבל.

"נקודת רתיחה" הוא סרט עלילתי בריטי שצולם כולו בשוט אחד, ומספר לנו על לילה אחד במסעדה יוקרתית בלונדון. זהו ליל שישי האחרון לפני חג המולד, שידוע כערב הלחוץ ביותר בשנה במסעדות. השף עובר מסכת אירועים מלחיצים ועוסק באנרגיות, באגו, בלחץ הבלתי פוסק ובמחיר האנושי שתחום המסעדנות גובה. הדיון שלאחריו במפגש אחד על אחד עם מבקר המסעדות המכונה "ביצה עלומה" ניסן שור, יעסוק ביחסי שף-מבקר בארץ קטנה, על מקומו המשתנה של מבקר מול ביקורת ההמון, הרצון לקהל ועל רגשות אשם.

נקודת רתיחה, 2 מועדי הקרנה, להזמנות לחצו כאן

הסרט התיעודי "שף: סרט על אנתוני בורדיין" עוסק בחייו ומותו של השף-סלב האמריקאי-יהודי אנתוני בורדיין. ההקרנה המיוחדת תתקיים תחת הכותרת ״סקס, כמהין ורוקנרול״

ולאחריה יתקיים דיון בהנחיית הילה אלפרט על ההרסנות המבעבעת בסירים של שפים גדולים ועל תו המחיר של שף-סלב.

שף: סרט על אנתוני בורדיין, 2 מועדי הקרנה, להזמנות לחצו כאן

לכל הסרטים במסגרת הקטגוריה קולנוע קולינרי לחצו כאן

הסרט הישראלי הכי מדובר: ״תמונת הניצחון״ של אבי נשר – המלצה #3

את תמונת הניצחון שלו הבמאי עטור הפרסים אבי נשר כבר השיג: סרטו ״תמונת ניצחון״ כבר מועמד ל-15 פרסי אופיר כולל פרס הסרט הטוב ביותר. כמו רוב סרטיו של אבי נשר, גם הסרט הזה מצחיק ועצוב, מבאס ומלא אופטימיות. הוא גם עמוס בכוכבים ישראלים, ביניהם: ג'וי ריגר, אמיר חורי (החיפאי החביב עליי, מהסדרות תאג״ד ופאודה), אליאנה תדהר, תום אבני, משי קלינשטיין, עלא דקה(ח׳ליל מפמת״א), אלישע בנאי ועוד. בפסטיבל הסרטים בחיפה, הסרט יוקרן בהקרנת בכורה ישראלית כחלק מאירוע פסטיבלי מיוחד העוסק במקומו של הקולנוע באיתגור מוסכמות קולנועיות ופוליטיות.

״תמונת ניצחון״, 22/9/21, 18:00, באולם רפפורט. לאחר הקרנת הסרט יתקיים פאנל בהשתתפות אנשי רוח ותרבות, אשר ידונו במנגנון ה"סיפור" ככלי נשק השולח אנשים לקרב. לכרטיסים לחצו כאן.

ולא כל יום אפשר לצאת לסרט עם אבי נשר… – המלצה #4

בפסטיבל יוקרן בהקרנה מיוחדת סרט הקלאסיקה של סטנלי קובריק "שבילי התהילה" (1957). לאחר ההקרנה, תוכלו לפגוש את הבמאי אבי נשר את מבקר הקולנוע בנימין טוביאס לשיח על קולנוע אנטי מלחמתי פורץ דרך ומשנה דפוסי חשיבה.

שבילי התהילה ושיח עם אבי נשר ובנימין טוביאס, שבת, 25/9/21, 09:30, אולם טיקוטין. לרכישת כרטיסים לחצו כאן

להורים וילדים: הפנינג רחוב סומסום – המלצה #5

בחיי שזה האירוע שאני הכי מתרגשת לגביו. איה מכורה לקסומסום, שזו העטיפה החדשה לרחוב סומסום בערוץ הופ! ואני כל כך מחכה להפגיש אותה עם הדמויות האהובות עליה. באירוע המיוחד להורים וילדים, נוכל לפגוש את הבובות ואת השחקנים שמאחוריהן: מוישה אופניק (ז׳יל בן דוד), אביגיל (אפרת גונן), אלמו (צביקה פורמן), מחבוב ואחרים. באירוע יתאפשר בילוי וצילום משותף עם הבובות, יוקרנו קטעים מהסדרה בגירסתה הישראלית.

מפגש ״רחוב סומסום״, שבת, 25/9/21, בין השעות 17:00-19:00 בגינת הפסטיבל. האירוע פתוח לקהל ללא תשלום אך מחייב הרשמה מראש כאן  או בקופות הפסטיבל.

יש גם רחוב סומסום למבוגרים בלבד:

הסיבה לאירוע רחוב סומסום מלכתחילה היא הקרנת הבכורה של הסרט התיעודי "כנופיית רחוב: איך הגענו לרחוב סומסום" על יוצרי הסדרה המיתולוגית. הסרט עוסק ב"כנופיית" האמנים, כותבים ואנשי חינוך הנועזים שהבינו את כוחה העולה של הטלוויזיה בסוף שנות השישים. הם השתמשו בכוח זה כדי ליצור תוכנית שתשפיע על דורות של ילדים בארה"ב וברחבי העולם. במסגרת האירוע יתקיים מפגש גם אונליין עם יוצרי הסרט והסדרה בארה"ב.

"כנופיית רחוב: איך הגענו לרחוב סומסום", שני מועדי הקרנהלרכישת כרטיסים לחצו כאן

מפגש אונליין עם יוצרי הסרט ״כנופיית רחוב״ והסדרה ״רחוב סומסום״ האמריקאית, ההרשמה תיפתח בקרוב כאן. ההקלטה של המפגש תהיה זמינה לצפיה בעמוד הסרטבפסטיבל לאחר קיומה.

טריילר הסרט ״כנופיית רחוב: איך הגענו לרחוב סומסום״

מפגש עם היוצר הישראלי הכי מפורסם בעולם: חגי לוי – המלצה #6

הבמאי והיוצר חגי לוי (יוצר סדרות הטלויזיה הבינלאומיות ״בטיפול״, ״הרומן״, ״הנערים״) יקיים מפגש יוצר וקהל בעקבות סדרתו החדשה ב-HBO "תמונות מחיי נישואין – התמונה חדשה".  מדובר במיני-סדרה שהיא עיבוד חדש ליצירת המופת של אינגמר ברגמן, שהוקרנה בהקרנת בכורה לאחרונה בפסטיבל ונציה. בסדרה מככבים זוכה גלובוס הזהב אוסקר אייזק והמועמדת לאוסקר, ג'סיקה צ'סטיין, אך הסדרה לא תוקרן בפסטיבל (היא תהיה זמינה לצפייה עוד לפני פתיחת הפסטיבל ב-yes וב0-HOT בערוצי HBO – החל מ-13/9). בכל זאת, המפגש עם חגי לוי צפוי להיות מרתק ויעסוק בתהליכי יצירה, ליהוק וקבלת החלטות בעבודה על סדרה בת חמישה פרקים.

מפגש יוצר-קהל עם חגי לוי, 21.9.21, 18:00 אולם המראות מתחם הפסטיבל. המפגש פתוח לקהל הרחב ללא עלות אך בהרשמה מראש. נכון לכתיבת הפוסט, ההרשמה טרם נפתחה. להרשמה לחצו כאן

טריילר הסדרה ״תמונות מחיי נישואין״, של חגי לוי:

עוד המלצות לבאים לפסטיבל הסרטים בחיפה תמצאו בסוף הכתבה

כוכבי הספורט כובשים את המסך – המלצה #7

איך אני אוהבת ספורט! סליחה, ״איך אני אוהבת לצפות בספורט״, יהיה ניסוח מדויק יותר. סרטים על ספורט מרתקים אותי תמיד, ולא אכפת לי אם הם דרמה תקופתית, ביוגרפיה או סרט תיעודי. במסגרת הפסטיבל השנה תתקיים הקרנה כפולה של שני סרטיו של הבמאי ז'וליאן פארו שמתמחה בהצגת הגאונות הספורטיבית בסרטי תעודה. פארו תופס את הקולנוע ואת הספורט כדומים: שניהם אומנויות שמקורן בתנועה. זה לכשעצמו יוצר סקרנות אדירה, לא? הסרט החדש של פארו, 'המכשפות מן המזרח', עוסק בחבורת נשים מהפנטת. היום הן בנות 70 בערך ונפגשות לשוחח ולחלוק חוויות מהימים שכינו אותן ״המכשפות מהמזרח״. אלו היו הימים בהם הן כיכבו בקבוצת הכדורעף של יפן שזכתה במדלית הזהב באולימפיאדת טוקיו 64׳. הן החלו כנבחרת של עובדות במפעל בדים בסוף שנות ה-50׳ שיצרה רצף של 258 נצחונות בדרך לזכיה באולימפיאדה. הסרט עשוי מחיבור מיוחד של קטעי ארכיון, ראיונות, וקטעים מסדרות מאנגה ואנימה פופולריות שהתבססו על דמויותיהן של הנשים.

״המכשפות מהמזרח״, שני מועדי הקרנה, לרכישת כרטיסים לחצו כאן

סרטו הקודם של פארו מ-2018, ״ג׳ון מקנרו – בממלכת השלמות״, הוא סרט תיעודי מרהיב על אגדת הטניס. גם הוא יוקרן במסגרת הפסטיבל.

ג׳ון מקנרו – בממלכת השלמות, יום שני, 20/9/21, 10:00 באולם הסינמטק (אחריו יוקרן הסרט ״המכשפות מהמזרח״, תוכלו לרכוש כרטיסים להצגה כפולה) לרכישת כרטיסים לחצו כאן

 ״המכשפות מהמזרח״, כבר לפי הטריילר אפשר להבין כמה הסרט הזה מיוחד:

אלמודובר וטילדה סווינטון – באמת צריך להמשיך? – המלצה #8

הבמאי האהוב פדרו אלמודובר מציג סרט קצר שהוא עיבוד שלו למחזה "הקול האנושי" (The Human Voice), בהשתתפות טילדה סווינטון. בהנהלת הפסטיבל מבטיחים ״הופעה מהפנטת ועוצרת נשימה״ של סווינטון, אבל בואו. היא תמיד מהפנטת ועוצרת נשימה, אז שכנעתם את המשוכנעים. אגב, סרט מוקדם יותר של אלמודובר, ״חוק התשוקה״ עוסק גם הוא במחזה הזה ויוקרן במסגרת הפסטיבל.

״הקול האנושי״ (2021), שני מועדי הקרנה, לרכישת כרטיסים לחצו כאן

״חוק התשוקה״ (1987), שלישי, 21/9/21, 15:00, טיקוטין. לרכישה לחצו כאן

העיסוק במחזה ״הקול האנושי״ הביא איתו גם הקרנה מיוחדת של הסרט ״אהבה״ של רוברטו רוסליני מ- 1948, שמבוסס על אותו מחזה.

איך אפשר בלי טלוויזיה? הקרנות בכורה של טלוויזיה ישראלית – המלצה #9

במסגרת הפסטיבל תתקיים הקרנת בכורה של הסדרה ״אסירות״ שהופקה עבור כאן 11. הסדרה עקבה אחרי 4 אסירות במהלך המאסר, ניסיונות השחרור והשיקום שלאחריו. נכון, אפשר יהיה לצפות בה בטלוויזיה, אבל המעניין בהקרנה הוא האפשרות לפגוש באירוע את האסירות שהשתתפו בסדרה ואת יוצריה.

אסירות – בכורה חגיגית, ראשון, 26.9.21, בין השעות 16:00-18:00, סינמטק חיפה. לרכישת כרטיסים לחצו כאן

 

מותחן עם ניקולס קייג׳ – המלצה #10

ניקולס קייג׳ הוא אחד השחקנים האהובים עליי ואיכזב אותי לא מעט עם סרטי אקשן ממוחזרים. הפעם נראה שהוא חוזר להתעלות על עצמו במותחן ״פיג״. קייג׳ משחק צייד פטריות כמהין מתבודד שהחברה היחידה שלו בעולם היא חזירה. כשהיא נעלמת הוא חוזר לעיר הגדולה פורטלנד ומתמודד עם החיים הקודמים שלו.

פיג, שני מועדי הקרנה, לרכישת כרטיסים לחצו כאן

אל תפספסו את ההמלצות על אוכל, בילויים ולינה בסוף הפוסט

עוד דברים מעניינים שכדאי לשים לב אליהם בפסטיבל

התחרות לקולנוע תיעודי ישראלי

במסגרת התחרות הנחשבת שני סרטים צדו את עיניי. ״שומרי ים המוות״ מתעד את משחה המחאה של עודד הישראלי, יוסף הפלסטיני ומונקט הירדני. יחד הם חברו כדי להעיר את המנהיגים שלהם ולהעלות את המודעות להצלתו של ים המלח. ״הלאפ-דאנס האחרון״ חושף את המאבק לסגירת מועדוני החשפנות בתל אביב מנקודת מבטן של החשפניות עצמן ושל ארגונים הנלחמים בתעשיית המין בישראל. יש עוד המון סרטים תיעודיים ישראלים שעשויים לעניין אתכם, מומלץ לבדוק את עמוד הקטגוריה כאן.

סרטים שזכו בפסטיבלים קודמים הם תמיד הימור טוב לצפייה בעיניי. הנה שניים שבלטו במיוחד וסקרנו אותי: הראשון הוא "שירלי", (Shirley) – אליזבת מוס המדהימה כשירלי ג'קסון, סופרת שזכתה רק לאחרונה בהכרה כדמות מרכזית בספרות הגותית האמריקאית ("מי מתגורר בבית היל"). זוכה פרס מיוחד של חבר השופטים בפסטיבל סאנדנס. השני הוא "שנות ה-20 הסוערות" (Roaring '20s), סרט שצולם כולו בשוט אחד וזכה בפרס הצילום בפסטיבל טרייבקה.

ים המלח מתוך הסרט שומרי ים המוות פסטיבל הסרטים חיפה
מתוך הסרט ״שומרי ים המוות״, פסטיבל הסרטים חיפה

סרטים זוכי פרסים בשפות זרות. 

אני מודה, קשה לי עם סרטים בשפות זרות. כנראה שאני קורבן של אמריקניזציה או כל הסבר אחר. יחד עם זאת חובבי קולנוע איכותי בשפות זרות ישמחו לשמוע שבפסטיבל יוקרנו כמה סרטים זוכי פרסים חשובים בבכורה ישראלית. זו הזדמנות מצוינת להגיע ולצפות בסרטים שספק אם תוכלו לצפות בהם בארץ מתישהו. בין הסרטים תמצאו את "מינארי" (Minari), דרמה משפחתית בבימוי לי אייזק צ’אנג, שהייתה מועמדת ל-6 פרסי אוסקר, וזכתה באוסקר לשחקנית המשנה ובפרסי חבר השופטים וחביב הקהל בפסטיבל סאנדנס. כמו כן יוקרנו סרטיו המדוברים של הבמאי היפני ריוסוקה המגוצ'י: "הנהגת של מר יוסוקה" (Drive My Car) זוכה פרס התסריט והביקורת בפסטיבל קאן; "גלגל המזלות" (Wheel of Fortune and Fantasy) זוכה הפרס הגדול של חבר השופטים בפסטיבל ברלין;

פמיניזם ואקטיביזם אירני.

״במבט אישי״ היא תכנית מיוחדת בפסטיבל ועוסקת בקולנוע העוסק בכמיהה האנושית לחופש. פנינה בלייר, אוצרת הקטגוריה מבקשת להפנות את תשומת הלב שלנו לשני סרטים איראניים. יוצריהם (אשר עדיין חיים באירן) הסכימו באומץ רב לאפשר את הקרנת סרטיהם בחיפה. "בן-אם" (Son-Mother), הוא סרט עלילתי ראשון של הבמאית האיראנית מהנז מוחמאדי על פי תסריט של הבמאי האיראני הנודע מוחמד ראסולוף. מוחמאדי ישבה בכלא האירני 5 שנים באשמת שיתוף פעולה עם ה-BBC ב״תעמולה נגד המדינה״ והיא פעילת זכויות נשים באירן. גם סרטה ״בן-אם״ הוא סיפור אנושי מרגש על פרידה כואבת שנכפית על  אלמנה מבנה הצעיר, על רקע המורכבות של חברה שמרנית וחונקת. סרט אירני נוסף הוא ״מחוז טורמינל״, סרט ביכורים דיסטופי של צמד יוצרים אירנים שצולם בבתיהם ובשכונות שלהם, ובו מככבים בני המשפחה, חברים ושכנים.

מתוך הסרט בן-אם קולנוע אירני פמיניסטי
קולנוע אירני פמיניסטי ואמיץ. בן-אם

 מותחנים וסרטי אימה במסגרת ״הלילות הפרועים של חיפה״

״הלילות הפרועים של חיפה״ הוא השם חדש למסגרת הקאלט הלילית של הפסטיבל "טירוף בחצות". השנה יוקרנו בה השנה עשרה סרטים חדשים פרועים במיוחד. אחד מהם הוא "בנדטה" שזכה לתואר "השערורייתי ביותר" בפסטיבל קאן השנה. לכל סרטי הקטגוריה לחצו כאן.

קולנוע לכל המשפחה

הקטגוריה לכל המשפחה מציעה סרטי איכות לילדים והורים. בשנה שעברה ההמלצות שלי מהקטגוריה היו הצלחה כבירה (לפחות לפי התגובות של הקוראים). את ארבעת הסרטים בקטגוריה תמצאו כאן.

לתכנית המלאה, לוח הקרנות, הקרנות אונליין ורכישת כרטיסים היכנסו לאתר הפסטיבל. מכירת הכרטיסים מתאפשרת גם בטלפון: 9300* ובקופות האודיטוריום, שד' הנשיא  140, חיפה.

פסטיבל הסרטים חיפה: מבצעים והנחות וההמלצות ללינה, אוכל ובילוי בחיפה

מחירים, הטבות והנחות לפסטיבל הסרטים חיפה 2021

הפסטיבל מחולק לקטגוריות צפייה וניתן להזמין כרטיסים לכל אחד מהסרטים בנפרד או לרכוש כרטיסיות לקטגוריות ספציפיות. כמו כן יש מבצעים רבים של חברות אשראי והטבות נוספות. לכן, אחרי שתרכיבו לעצמכם את רשימת החלומות ולפני שתזמינו כרטיסים בדקו את עמוד המבצעים וההטבות של הפסטיבל.

לינה בחיפה ומלונות מומלצים לפסטיבל הסרטים חיפה

אם אתם מחפשים ללון בחיפה בתקופת הפסטיבל, יש לכם מגוון אופציות אבל רצוי למהר כי… סוכות וזה. בתי המלון במרכז הכרמל (דן פנורמה, דן כרמל, כרמלה, קראון פלאזה) יאפשרו לכם קירבה של הליכה ברגל למרבית ההקרנות. יחד עם זאת קחו בחשבון שהסביבה רועשת והומה אדם. עבור אנשים שמגיעים לצפות בסרט אחד או שניים, עדיף להתאכסן במלונות אחרים ברחבי העיר שיספקו שקט יחסי. אני תמיד ממליצה על מלון שומאכר שהפך לבית השני שלי. קוד קופון להזמנות במלון מחכה לכם כאן.

חניה ותחבורה בפסטיבל הסרטים חיפה

ההתניידות לפסטיבל קלה מאוד בתחבורה ציבורית ובעיקר בכרמלית (הרכבת התחתית של חיפה) שמחברת את העיר התחתית עם מרכז הכרמל. לא ממליצה להגיע ברכבים פרטיים, אבל ברור שרבים מכם יתעלמו מההמלצה הזו. חניון האודיטוריום יקר יחסית ויהיה עמוס ומלא. חפשו חניה ברחובות הסמוכים: קלר, ביכורים, שושנת הכרמל, דרך הים, יפה נוף ושדרות הנשיא.

מגיעים לחיפה ומחפשים המלצות? פוסטים נוספים בבלוג שלי יכולים לעזור לכם:

מלונות בוטיק מומלצים בחיפה כולל קופון הנחה לאחד מהם מחכים לכם כאן

מה עושים אחרי הסרט? מדריך חיי הלילה של חיפה מחכה לכם כאן

איפה אוכלים בחיפה? כאן תוכלו לגלות איפה השפים החיפאים מעדיפים לאכול.

ואם אתם מחפשים מסעדות כשרות המדריך המלא לאוכל כשר בחיפה נמצא כאן.

מגיעים עם הילדים לפסטיבל הסרטים? מדריך לחיפה עם ילדים מחכה לכם כאן

הבלוג שלי עמוס בהמלצות ומסלולי טיולים אורבניים בחיפה תוכלו למצוא את כולם כאן

נהניתם מההמלצות שלי? אני ממש אשמח לדעת!

תייגו אותי באינסטגרם @hey.fa.it או בפייסבוק,

או השתמשו בהאשטג שלי באינסטגרם iHaveThisThingWithHaifa# כדי שאדע ואשתף.

צפייה מהנה (-:

חייפוש

אהבתם את הכתבה? הצטרפו לרשימת הדיוור וקבלו את כל הפוסטים ישירות לתיבת הדוא״ל:​​

Follow:
Share:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בואו נפגש בניוזלטר